Tafelzilver Haags lofje

Tafelzilver Haags lofje 

Zilver bestek in model Haags lofje

Een goed ontwerp overleeft alle modeltrends en daar is model Haags lofje het levende bewijs van. Haags Lofje is een rijk en origineel ontwerp dat nog eeuwen elke mode zal doorstaan. Tafelzilver in model Haags lofje is een prima te verzamelen model met een keus in rechte en ronde schouders en een groot of een klein lofje. Er is een rijk assortiment aan schepwerk te vinden in dit model van zilveren olijflepel tot zilveren kroketschep en van kruimelspaan tot spiegeleischep.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe Haags Lofje artikelen!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 85 items
    Toont 1 - 24 van de 85 items

    Het ene lofje is het andere lofje niet 

    Tafelzilver in model Haags lofje is door vele zilversmeden en zilverfabrieken gemaakt in meerdere eeuwen. Het ene lofje is daardoor het andere niet! In de 19e eeuw werd het model gemaakt met een klein subtiel lofje, een klein nipje, in de jaren 20 van de 20e eeuw werd het lofje groter en werd het een echt lof. 

    Is het mogelijk Haags lofje zilver bestek te verzamelen? 

    Niks leuker dan het bij elkaar verzamelen van mooi tafelzilver en in model Haags lofje is dat zeker mogelijk. Het is zelfs mogelijk om de tafel te dekken met Haags Lofje tafelzilver uit drie eeuwen, hand gesmeed zilver bestek.