Sif Jakobs

Product filter

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Kennisbank

Sif Jakobs

Sif Jakobs 

Sif Jakobs, Scandinavisch design

Opvallend, betoverend en absoluut trendy. De sieraden van Sif Jakobs stralen luxe uit. De stijl van de Sif Jakobs juwelen is elegant, geraffineerd en met een chique uitstraling die altijd de Scandinavische glamour uitstraalt. Ook stijlvolle alledaagse sieraden horen bij elke collectie waardoor elke collectie voor iedere vrouw wat wils te bieden heeft. Sif Jakobs Jewelry staan bekend als de ideale begeleider bij de nieuwste modetrends.

Sif Jakobs juwelen

De ontwerpster achter dit geliefde merk is Sif Jakobs zelf. Haar reizen, haar 'lifestyle' en haar instinctieve liefde voor design hebben een heel persoonlijk juwelen merk gecreëerd. Luxe en toch heel betaalbaar. Ringen, armbanden, colliers en oorbellen in zilver, zilver verguld en zilver rosé. Sif is geboren op IJsland, volgde in Zweden haar opleiding tot goudsmid en vestigde zich na jaren rondreizen in Kopenhagen. Al vele jaren is Italië haar tweede thuis. Haar liefde voor Italiaanse elegantie is een constante bron van inspiratie dat terugkomt in de titels van haar collecties doordat ze vernoemd zijn naar Italiaanse steden. De sieraden worden natuurlijk ook beïnvloed door haar thuisland IJsland: een land dat bekend is door de natuurlijke schoonheid en de unieke lichtinval die het landschap telkens een ander gezicht geven.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 89 items
    Toont 1 - 24 van de 89 items

    "Het is mijn droom om voor iedereen betaalbare sieraden over de hele wereld te verkopen" Sif Jakobs

    De droom van Sif Jakobs komt uit, het merk is wereldwijd een groot succes. Al twee keer achter elkaar is Sif Jakobs door de Deense krant 'Borsen" uitgeroepen tot 'Gazelle" wat betekend dat zij het meest vooruitstrevende en snelst groeiende sieradenmerk van Denemarken zijn. In 2016 ontvangt Sif Jakobs de gerenommeerde prijs "Brand to Watch" tijdens de UK Jewellery Awards. In 2019 met de introductie van de Zodiaco, een collectie geïnspireerd op de horoscopen, ontvangt ze the Collection of the Year Award.

    Sif Jakobs sieraden bij Zilver.nl 

    Wereldsterren dragen Sif Jakobs

    Ook vele VIP's houden ervan de sieraden te dragen zoals: Kate Perry, Nicole Scherzinger, Cheryl Cole en Miley Cyrus! 

    De materialen

    • Sterling zilver, de zilver collectie bestaat uit gerhodineerd 925 sterling zilver dat het internationale hoogste gehalte is voor zilver. De sieraden zijn honderd procent nikkelvrij en voldoen aan alle internationale kwaliteitseisen. De kwaliteit wordt door Sif Jakobs zorgvuldig gecontroleerd om uitsluitend een sieradencollectie te produceren die voldoet aan de hoogste eisen.
    • Roségoud & Geelgoud verguld, de Sif Jakobs sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver dat gedeeltelijk ook met 18 karaats rosé- of geelgoud gedoubleerd is om een elegante uitvoering te creëren.
    • AAA Zirkonia, Sif Jacobs Jewellery gebruikt uitsluitend zirkonia stenen van AAA kwaliteit. Een AAA zirkonia wordt als de hoogste kwaliteit zirkonia gezien.

    Het Design 

    Zoals in mijn ontwerpen te zien is, houd ik ervan als contrasten elkaar ontmoeten. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en architectuur over de hele wereld. Ik ontwerp meestal wanneer ik op reis ben en nieuwe culturen, landschappen en gebouwen zie. Mijn geest opent zich wanneer ik in een nieuwe omgeving ben. Alle inspiraties en ideeën kan ik vormgeven wanneer ik weer terug in het vliegtuig ben. Hier worden vele designs verwezenlijkt.

    regenboog collectie Sif Jakobs bij Zilver.nl

    De verschillende collecties

    • Bovalino Collectie, regenboog kleuren gezet in creolen in verschillende maten, hangers en armbanden.
    • Valiano Collectie, kleuren hebben een vaste plaats in mijn collecties gekregen. Deze kleuren hebben grote invloed op het merk en ik ben van ze gaan houden. Deze sieraden in één kleur kunnen gemengd worden met de regenboog gekleurde of witte zirkonia.
    • Fotlina Collectie, ik hield er altijd al van om de sieraden een eigen personalisatie te geven welke aan elke outfit iets speciaals toevoegt. Deze graveersieraden geven je een heel speciaal gevoel.
    • Novara Collectie
    • Matera Collectie
    • Zodiaco Collectie, de met een prijs bekroonde Zodiaco collectie presenteert twaalf fijne glanzende hangers met twaalf stijlvolle horoscopen. Vanwege de verschillende maten verschijnen de schitterende zirkonia net als een sterrenregen die in de buurt van de nachtelijke hemel verschijnt. Net als een persoonlijk deel van het universum, dat je altijd in de buurt van je hart draagt.
    • Ellera Collectie, deze nieuwe collectie bied veel glans en aantrekkingskracht, we noemen het betaalbare luxe. Ellera bevat naast ringen en armbanden ook diverse creolen, de must-have van dit seizoen.

    Sit Jakobs zilveren sieraden bij Zilver.nl

    Bekijk ook onze grote collectie Zinzi sieraden