Onze winkels

Onze winkels

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Zilveren oorbellen Er zijn 1036 producten

Zilveren oorbellen shop je online bij Zilver.nl 

Grote gevarieerde collectie zilveren oorbellen, keuze uit ruim 1300 modellen. Zilveren oorstekers, oorhangers, oorklemmen, oorclips, Double Dots en creolen.
Zilveren oorbellen met parels, briljantjes of edelstenen. Vele merken; Raspini, Zinzi, Adami & Martucci, Diluca, Elements, MY iMenso, Silver Rose, Hot Diamonds, GL, Lapponia, Nicole Barr, Esprit en Spark. Ook hebben we vele geweldige oorbellen in de Home Collection, veelal eigen import, trendy en betaalbaar, 
in vele uiteenlopende modellen.
Alle oorbellen worden feestelijk ingepakt verzonden
per pagina
Toont 1 - 36 van de 1036 items
Toont 1 - 36 van de 1036 items

Kies de zilveren oorbellen die bij je passen

De keuze in zilveren oorbellen is enorm! Wij proberen de keus in soorten, maten en stijlen zo groot mogelijk te maken zodat er voor iedereen een passende zilveren oorbel bij zit. Klassieke zilveren oorstekers met een parel of zirkonia, trendy Double Dots, Vintage stijl oorhangers met Swarovski kristallen en emaille, zilveren creolen in alle maten en patronen, oorhangers met markasiet en camee oorbellen. Ook voor kinderen is er een gezellige collectie zilveren oorbelletjes; oorbellen met een kleine diamant, oorstekers met paardjes en kleine creolen.

Voor iedere outfit is de perfecte zilveren oorhanger of zilveren oorsteker te vinden 

Bij zilver.nl proberen we de keuze in zilveren oorbellen zo breed mogelijk te houden. Van Klassieke oorstekers en oorclips tot trendy Double Dots en zilveren doortrek oorbellen. Ook voor zilveren pareloorbellen, zilveren creolen in alle modellen en maten, zilveren markasiet oorhangers en edelsteen oorbellen bent u bij zilver.nl aan het juiste adres. Kan je niet vinden wat je zoekt dan horen we het graag, we vinden het een uitdaging om dan voor je te gaan zoeken.