Onze winkels

Onze winkels

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

zilveren creolen Er zijn 170 producten

Creolen zijn ronde, soms half ronde oorringen die er in vele maten en soorten zijn. 

Alle sieraden merken hebben wel een aantal mooie zilveren creolen in de collectie van Zinzi tot Lapponia. Van de gladde basiscreolen tot creolen volop bezet met zirkonia en goud en roségoud vergulde zilveren creolen. Creolen zijn tijdloos en tegelijk altijd trendy! Zilveren creolen passen overal bij.

per pagina
Toont 1 - 36 van de 170 items
Toont 1 - 36 van de 170 items

Uw zilveren klapcreool sluit minder goed?

Na verloop van het gebruik kan het gebeuren dat uw zilveren klapcreool iets minder goed gaat klikken/sluiten. Door het staafje dat door uw oor gaat met uw duim zachtjes een millimeter omhoog te duwen sluit de klapcreool weer als vanouds.

Zilver.nl heeft zilveren creolen voor iedereen in elke prijsklasse

Over smaak valt niet te twisten daarom zijn er vele soorten en maten creolen. Van kleine bescheiden creolen met een kleine diameter tot de zogenaamde enorme zilveren 'wagenwielen'. Van de spannende zilveren creolen van Raspini met krokodillen- en slangenpatronen tot kleine zilveren creolen voor kleine prinsesjes.

Creolen koop je online en offline bij zilver.nl

Creolen zijn typische ronde oorbellen die eigenlijk altijd kunnen. Je hebt veel verschillende modellen,  zowel grote oorringen als subtiele oorringen en creolen met hangers eraan, de zogenaamde creoolhangers.  Een vrouw kan eigenlijk niet zonder een paar mooie creolen in haar juwelenkistje.  Zilveren oorringen zijn een musthave. Ze maken je outfit helemaal af. Ongeacht je kledingstijl, kunnen zilveren of gouden oorringen altijd. Daarom hebben wij ook een groot assortiment. Je hebt verschillende oorringen. Zilver, rosé en gouden oorringen. Kies ervoor om al je sieraden in dezelfde kleur te dragen of combineer zilver met rosé. In onze tijd mag en kan alles in de combinatie. Deze typische ronde oorbellen vind je in veel verschillende vormen en maten.