Zilveren kindersieraden

Zilveren kindersieraden 

Er zijn 66 producten

Kindersieraden van zilver, een blijvende herinnering

Kinderen voelen zich aangetrokken door alles wat schittert en glinstert, een sieraadje is dan ook een super leuk cadeau. Kindersieraden zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Sommige zilveren kindersieraadjes zijn ook graveerbaar met een naam dat maakt het cadeau nog persoonlijker.

Van oudsher worden er bij communies en lentefeesten vaak sieraden cadeau gedaan zoals een kinderhorloge of een graveerbaar gouden of zilveren naamplaatarmbandje.

Is de kleine jarig, zwemdiploma gehaald of een mooi rapport? Een sieraad is een geliefd cadeau.

per pagina
Toont 49 - 66 van de 66 items
Toont 49 - 66 van de 66 items

Het graveren van zilveren kindersieraden kan direct.

Vijf dagen in de week is de graveur bij ons aanwezig en kan het zilveren kindersieraad direct worden gegraveerd. Onze graveur heeft ruim 30 jaar ervaring. Voor voorbeelden van door ons gegraveerde geschenken kunt u kijken in de hoofdgroep graveervoorbeelden . Gegraveerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Kinder sieraadjes met een diamantje, D for Diamond

Wat is er leuker dan je eerste zilveren sieraad krijgen met een diamant? D for Diamond

Lieve en speelse zilveren kindersieraden, oorbelletjes, hangertjes, kettinkjes of armbandjes. Met bloemetjes of dieren bijvoorbeeld, of gebaseerd op sprookjes. 
Ook diverse soorten zilveren graveerplaatjes, om de naam van uw kind in te graveren, of bijvoorbeeld uw mobiele telefoonnummer!
Heel lief voor een baby, een heel fijn plaatarmbandje, gegarandeerd een succes!

D for Diamond, kindersieraden in super leuke verpakking

Ieder zilveren sieraad van D for Diamonds sierraad komt feestelijk verpakt in de gezellige verpakkingen van D for Diamonds. De kleine zal al blij zijn als hij of zij het pakketje ziet!

Bekijk ook onze collectie:

Gouden kindersieraden

Gouden kinderkopjes